Swansea-puolustaja Chico Flores siirtyy qatarilaisseura Lekhwiya FC:n riveihin. Seuraa valmentaa viime kaudella Swanseasta potkut saanut Michael Laudrup.

Chico pelasi Swanseassa kaksi kautta. 27-vuotias puolustaja on jo kesän kolmas Swanseasta lähtenyt espanjalaispelaaja. Michu siirtyi lainasopimuksella Napoliin ja Alejandro Pozuelo vaihtoi maisemaa pysyvästi Rayo Vallecanon riveihin.

Chicon tulevaisuus Swanseassa on ollut vaakalaudalla jo keväästä lähtien, kun Monk halusi uudistaa joukkuettaan enemmän omanlaiseksi. Chico ja Monk ottivat yhteen joukkueen harjoituskeskuksessa tammikuussa. Yhteenotto oli niin raju, että virkavallan piti käydä rauhoittelemassa tilannetta.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Chicon lähtö Swanseasta ei tullut yllätyksenä. Puolustajan ja Monkin yhteenotto ei poistu kummankaan mielistä, ja yhteistyö olisi ollut vaikeaa.

Chico jätti haikean viestin Twitter-tilillään Swansean organisaatiolle toivoen, ettei jäähyväiset olisi lopulliset. Se on kuitenkin lähes satavarmaa, ettei Chico palaa Swanseaan Monkin valmentaessa walesilaisseuraa.