Aston Villa on lainannut Gary Gardnerin Brighton Hove & Albioniin. 22-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus Mestaruussarja-seurassa kestää vuodenvaihteeseen.

Brightonia valmentaa suomalaismanageri Sami Hyypiä. Hyypiä kommentoi uutta hankintaansa Seagullsien verkkosivuilla.

– Gardner antaa meille lisävaihtoehdon keskikentän keskustaan. Mestaruussarjassa täytyy pystyä kierrättämään joukkuetta.

– Garylla oli loukkaantumisten vuoksi muutama vaikeampi kausi. Viime kaudella lainallaan Sheffield Wednesdayssa hän kuitenkin osoitti, että nuo ongelmat ovat ohi. Gardner on aktiivinen keskikenttäpelaaja, mutta ennen kaikkea hän on hyvä pallon kanssa.

Gardner vietti osan viime kaudesta lainalla Sheffield Wednesdayssa. Englantilaispelaaja pelasi neljän ottelua The Owlsien paidassa.

Gardnerilla on Brighton-lainansa aikana lupa pelata Liigacupissa, joten keskikenttäpelaajan debyytti saatetaan nähdä jo tämän illan ottelussa Swindon Townia vastaan.

Lähde: BBC

Toimittajan sana

Gardnerin rooli Villassa oli todella pieni. Keskikenttäpelaaja on pelannut kolmen kauden aikana vain 18 ottelua birminghamilaisseuran kokoonpanossa. Brightonissa Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuettakin edustaneelle Gardnerille on todennäköisesti tiedossa suurempaa roolia, sillä Seagulls tarvistsee pallollisen pelin taitavan keskikenttäpelaajan.