Walsall-Crystal Palace

Crystal Palacelle kolmannelle kierrokselle selviäminen ei tuottanut vaikeuksia, kun joukkue vieraili Wallsallin kotikentällä. Eagles nuiji isäntänsä murskaavin 0-3-lukemin. Palacen hahmo oli hattutempun viimeistellyt Dwight Gayle.

MK Dons-Manchester United

Manchester Unitedin vaikeudet jatkuivat Liigacupissa Milton Keynesin vieraana. Kakkosmiehistöllä liikkeellä ollut Red Devils konttasi pahasti ja karsiutui murskaavin 4-0-lukemin. Isäntien sankareita olivat kaksi maalia iskeneet hyökkääjät Will Grigg ja Benik Afobe.

Brentford-Fulham

Jesse Jorosen Fulham selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle kaatamalla 0-1-lukemin Brentfordin. Joronen seurasi ottelun penkiltä.

Millwall-Southampton

Southampton saa maalihanansa auki liigacupissa, kun joukkue kohtasi vieraissa Millwallin. Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella Saints otti omansa Jack Corkin tehtyä 53. minuutilla ottelun voittomaalin. Southamptonin toisesta osumasta vastasi lisäajalla Graziano Pèlle.

Swindon-Brighton

Sami Hyypiän valmentama Brighton joutui noutamaan jatkopaikkansa pitkän kaavan kautta, sillä Swindon taipui vasta jatkoajalla. Seagullsien ensimmäisen jatkoaikaosuman viimeisteli 95. minuutilla tuore hyökkääjävahvistus Ádrian Colunga. Brightonin voittomaalista vastasi rangaistuspotkusta Jake Forster-Caskey. Swindon kavensi vielä jatkoajan loppupuolella, mutta Brighton eteni jatkoon lukemin 2-4.

West Ham-Sheffield United

Valioliigaseuroista myös West Hamin taival päättyi ennen aikojaan Sheffield Unitedin pudotettua lontoolaiset rangaistuspotkukilpailussa. 1-1 päättyneen varsinaisen peliajan ainoasta Hammers-osumasta vastasi Diafra Sakho. Rangaistuspotkuissa West Hamin kohtaloksi koitui Enner Valencian epäonnistunut yritys.

West Bromwich-Oxford

Myös West Bromwichin jatkopaikka oli kovan työn takana. Baggies johti Johnny Mullinsin omalla maalilla ottelua 86. minuutille saakka. Danny Hyltonin maali pakotti kuitenkin isännät jatkoajalle. Myöskään jatkoajalla ei nähty Oxfordin punaisesta kortista huolimatta ratkaisua, joten paikka kolmannelle kierrokselle ratkottiin rangaistuspotkuilla. Rangaistuspotkut ratkesivat lopulta yhdeksän kierroksen jälkeen Jason Davidsonin onnistumisen myötä Wban eduksi.

Liigacup tiistaina

Milton Keynes Dons-Manchester United 4-0
West Bromwich-Oxford 2-1 (rangaistuspotkujen jälkeen)
Brentford-Fulham 0-1
Burnley-Sheffield Wednesday 0-1
Gillingham-Newcastle 0-1
Leicester-Shrewsbury 0-1
Millwall-Southampton 0-2
Swansea-Rotherdam 1-0
Swindon-Brighton 2-4 (jatkoajan jälkeen)
Wallsall-Crystal Palace 0-3
West Ham-Sheffield United 1-2 (rangaistuspotkujen jälkeen)