Eurooppa-liigassa nähdään Evertonin ohella myös Tottenham. Spursin jyrän alle jäi kyproslainen AEL Limassol. Sen sijaan Hullin paikka lohkovaiheessa jäi yhden maalin päähän, kun belgialaisseura Lokeren pudotti Tigersin vierasmaalisäännön turvin.

Hull City-Lokeren

KC Stadiumilla nähtiin hurja jännitysnäytelmä, kun Lokeren pudotti Hullin täpärästi Eurooppa-liigan lohkovaiheesta. Tigers sai ottelulle vahvan alun, kun Robbie Brady vei jo kuudennella minuutilla joukkueensa 1-0-johtoon.

Toisen puoliajan alussa Jordan Remacle toi vierailijat tasoihin ja Lokeren tarrasi kiinni jatkopaikkaan. Seitsemän minuuttia Remaclen osuman jälkeen Hull sai rangaistuspotkun, josta Brady ei erehtynyt. Kaksikymmentä minuuttia ennen loppua Yannick Sagbo ajettiin ulos kentältä, ja tarvittavan maalin saaminen näytti Tigersien kannalta entistä vaikeammalta. Hull voitti ottelun 2-1, mutta karsiutui lohkovaiheesta vierasmaalisäännöllä.

Tottenham-AEL Limassol

Illan toisessa ottelussa Kyprosista White Hart Lanelle saapunut AEL Limassol ei tuottanut Tottenhamille vaikeuksia. Spurs oli lähellä avausmaalia jo 14. minuutilla, mutta tuolloin Harry Kane epäonnistui rangaistuspotkussaan. Kane korjasi virheensä ensimmäisen puoliskon viimeisellä minuutilla, vietyään joukkueensa juuri ennen taukoa 1-0 johtoon.

Toisen puoliajan alussa Paulinho lisäsi Spursin johdon kahteen maaliin ja laukoi lontoolaiset entistä lähemmäksi lohkovaihetta. 66. minuutilla Andros Townsend osui vielä rangaistuspotkusta, joten Spurs voitti ottelun lukemin 3-0 ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 5-1.