Manchester Unitedin puolustus on kokenut kovan takaiskun. Englannin EM-karsintojen avauksessa Sveitsiä vastaan loukkaantuneella Phil Jonesilla on lonkkavamman vuoksi edessä kuukauden sairausloma. Myös harjoituksissa loukkaantunut Ashley Young on todennäköisesti sivussa huomisesta kotiottelusta Queens Park Rangersia vastaan.

– Tilanne ei ole juurikaan parantunut. Vaikka pelaajia palaa pelikuntoon, on myös viime viikolla loukkaantuneita miehiä, kuten Young ja Jones. Tilanne on siis lähes sama, mitä ennenkin, United-manageri Louis van Gaal kommentoi joukkueensa loukkaantumisia.

Positiivisena asiana Southamptonista kesällä saapunut Luke Shaw on toipunut loukkaantumisestaan. Myös viikolla reserveissä pelanneet Rafael ja Ander Herrera ovat todennäköisesti pelikunnossa.

– Uskon Herreran ja Shaw’n olevan kunnossa. On aina riski tuoda pelaaja takaisin suoraan loukkaantumisen jälkeen. Tämän vuoksi annoin heidän pelata, van Gaal jatkoi.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Jonesin loukkaantuminen iskee Unitedin heikompaan paikkaan. Joukkueen puolustus on vuotanut ensimmäisissä otteluissa pahemman kerran, vaikka burnleytä vastaan nollat pitikin. Unitedin onneksi Marcos Rojo sai työlupansa kuntoon ja on valmis debytoimaan huomenna.