Hull on saanut huonoja uutisia loukkaantumisrintamalta. Joukkueen ykkösvahti Allan McGregor on neljästä kuuteen viikkoon sivussa olkapäävamman vuoksi. 32-vuotiaalla Skotlannin maajoukkuepelaajan olkapäätä ei tarvitse leikata, mutta lääkäri on määrännyt Tigersin veräjänvartijan tietyksi ajaksi lepotauolle.

– Erikoislääkäreiden mukaan McGregor tarvitsee lepoa. Meidän täytyy olla varmoja, että hän paranee. Toivottavasti McGregor on neljän tai kuuden viikon päästä kunnossa, mutta olemme tyytyväisiä ettei leikkausta tarvittu, Tigers-manageri Steve Bruce kertoi BBC:lle.

McGregor jää loukkantumisensa vuoksi myös sivuun Skotlannin tämän kuun EM-karsintaotteluista Puolaa ja Georgiaa vastaan. Viikonloppuna Crystal Palacea vastaan maalivahdin korvaa todennäköisesti Steve Harper.

McGregor on pelannut tällä kaudella Hullin jokaisessa kuudessa ottelussa ja päästänyt 11 maalia.

Toimittajan sana

McGregorin loukkaantuminen on Hullin kokoiselle seuralle merkittävä takaisku. Skotti on pelannut tähän mennessä kaikki minuutit, eikä kakkosvahti Harperia olla vielä tällä kaudella kokeiltu. Vaarana on siis se, että varavaihtoehto joutuu nyt kylmiltään tolppien väliin. Usean vuoden Valioliigakokemus toimii kuitenkin Harperin etuna, joten veteraanivahti hoitanee roolinsa kelvollisesti.