Tottenham jäi myös toisessa lohkovaiheen ottelussaan ilman voittoa, kun joukkueen vieraaksi White Hart Lanelle saapui Besiktas. Spurs johti Harry Kanen maalilla kamppailua varsinaisen peliajan viimeiselle minuutille saakka. 89. minuutilla pallo vietiin Tottenham-pelaajan käsivirheestä pilkulle, jota Demba Ba asettui ampumaan. Ba sijoitti pallon oikeaan nurkkaan, ja pisteet jaettiin tasan 1-1-lukemin.

Lohkon C:n toisessa ottelussa Asteras nollasi kotonaan Partizanin. Kreikkalaisseura otti voiton serbialaisvierailijoista lukemin 2-0. Asterasin maaleista vastasivat Facundo Parra ja Fernando Usero.

Lohko B:ssä suomalaisseura HJK kärsi kotonaan ruman 0-3 tappion Club Brüggelle. Klubi on kahden kierroksen jälkeen ilman pisteitä ja joukkueen maaliero on 0-5.

Toimittajan sana

Tottenhamin alku Eurooppa-liigassa on ollut vaikea. Avausottelussa joukkue jäi vieraissa tasuriin Partizanin kanssa ja nyt voitto menetettiin viime hetkillä. Suurta hätää Spursilla ei kuitenkaan ole, sillä lohkoa johtava Asteras on vain kaksi pistettä heitä edellä. Tasapisteissä lontoolaisten kanssa on tämänpäiväinen vastustaja Besiktas. Vielä on siis Tottenhamilla hyvät saumat jatkoon.