Sunnuntai lähti käyntiin uskomattomalla jännitysnäytelmällä, kun Queens Park Rangers isännöi Liverpoolia. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa 67. peliminuutille saakka. Glen Johnson keskitti, ja Ärrien puolustajista Richard Dunne ohjasi pallon epäonnisesti omaan maaliin. Irlantilaispuolustajalle oma maali oli kymmenes Valioliigassa.

Qpr nousi tasoihin kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Eduardo Vargas täräytti pelivälineen volleysta Simon Mignolet’n taakse. Kolme minuuttia myöhemmin isäntien yltiöpäinen hyökkääminen vapautti Philippe Coutinhon maalintekoon, ja Liverpool siirtyi uudelleen johtoon.

Ärrät eivät tästä lannistuneet. Lisäajan toisella minuutilla Vargas puski illan toisella maalillaan lontoolaiset kiinni tasapeliin, ja Loftus Roadin yleisö syttyi liekkeihin.

Kaiken näyttäessä hyvältä isäntien haaveet tasapelistä murtuivat ottelun viimeisillä hetkillä Steven Caulkerin toimiessa epäonnensoturina. Caulker säntäsi Raheem Sterlingin syötön väliin, mutta ohjasi pallon vahingossa omaan maaliin. Samalla kaikki Ärrien tekemä työ valui hukkaan yhdessä hetkessä. Liverpoolille täysi pistepotti lukemin 2-3.

Toimittajan sana

Qpr-luotsi Harry Redknapp teki kahdesti saman virheen, sillä juuri liian agressiivinen hyökkäyspeli koitui joukkueen kohtaloksi. Tasatilanteessa Ärrien olisi pitänyt lähtökohtaisesti puolustaa johtoaan, eikä hakea voittomaalia jokaisen miehen voimin.

Toki epäonneaki oli Caulkerin osalta mukana, mutta tosiasia on se, että Pool sai voittomaaliin johtaneen vastahyökkäyksensä Ärrien korkean prässin seurauksena. Reds ei ollut tänään parhaimmillaan, mutta vastustajan mokat pelastivat joukkueelle täydet pisteet.