Everton nappasi toisen perättäisen voittonsa, kun joukkue matkusti Turf Moorille Burnleyn vieraaksi. Toffees sai ottelulle salama-alun ja siirtyi johtoon jo neljännellä peliminuutilla Samuel Eto’on puskettua pallon maaliverkkoon.

Burnley tasoitti 20. minuutilla. Danny Ings ohitti askelharhautuksella Tim Howardin, ja tuikkasi pelivälineen kylmänviileästi tyhjään maaliin.

Yhdeksän minuuttia myöhemmin Everton oli taas johdossa. Pallo tuli kimmokkeen kautta suoraan Romelu Lukakun jalkaan, joka antoi laukauksensa puhua puolestaan.

Peli ratkesi lopullisesti Toffeesin eduksi viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. Steven Pienaarin syöttö löysi tiensä Eto’olle, ja kamerunilaiskonkari naulasi upealla kaukolaukauksellaan sekä illan toisellaan loppulukemiksi 1-3 vierailijoiden eduksi.

Toimittajan sana

Voitot Burnleysta ja Aston Villasta eivät kerro vielä kaikkea, mutta Evertonin pelissä on tapahtunut selvä ryhtiliike. Varsinkin alkukaudesta vaivanneet maalinteko-ongelmat ovat häipyneet kokonaan Toffeesin tehtyä viimeiseen kahteen otteluun jopa kuusi maalia. Varsinkin Eto’o on onnistunut viime peleissä loistavasti, joten olisiko jatkossa tiedossa enemmän otteluita avauksessa?