Aston Villa on kokenut takaiskun puolustuspäässä. Alan Huttonin uskotaan olevan nilkkavamman vuoksi vähintään marraskuun puoliväliin saakka sivussa.

Seuran harjoituksissa loukkaantunut 29-vuotias Hutton ei pelannut maanantaina Queens Park Rangersia vastaan. Laitapuolustajalta jää myös varmasti väliin Valioliiga-ottelut West Hamia ja Tottenhamia vastaan.

– Skotlannin pelissä pelaaminen riippuu siitä, miten nopeasti hän paranee. Alan nyrjäytti nilkkansa perjantain harjoituksissa ennen QPR-peliä. Tilanteessa ei ollut merkittävää kontaktia, Villa-manageri Paul Lambert kommentoi Sky Sportsille.

Hutton teki syyskuussa Villan kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Puolustaja on pelannut kuluvalla kuudella kahdeksan ottelua Villainsin kokoonpanossa. Skotlannin maajoukkue kohtaa 18. päivä marraskuuta maaottelussa Englannin.

Toimittajan sana

Hutton on löytänyt tällä kaudella uuden nosteen uralleen. Englantilaispuolustaja on pelannut lähes Villan jokaisessa ottelussa ja kuului ensimmäisessä neljässä pelissä nelikkoon, joka päästi vain yhden maalin. Nyt edessä on hieman huilia, milloin vire saattaa kadota.