Scott SInclair on tyytymätön vähäiseen peliaikaansa Manchester Cityssä. 25-vuotias englantilaislaituri ei ole mahtunut Citizensien avaukseen yli kahteen vuoteen. Tällä kaudella Sinclair on esiintynyt kokoonpanossa vain kahdessa ottelussa, joista toinen oli Community Shieldissä.

– Viimeiset pari vuotta ovat olleet turhauttavia. Olen yrittänyt tehdä parhaani harjoituksissa ja toivoa saavani mahdollisuuden, mutta tällä hetkellä on hankalaa saada edes yhtä peliä alle. Mahdollisuuteni eivät ole mitkään parhaat. Haluan vain näyttää Citylle, miksi he ostivat minut. En vain ole saanut siihen mahdollisuutta. Sinclair kommentoi Sky Sportsille.

Sinclair siirtyi Cityyn kesällä 2012 Swanseasta. Laituri on pelannut sopimuksensa aikana vain 17 ottelua sinipaidoissa. Viime kauden Sinclair vietti lainalla West Bromwichissa.

– Siirtyessäni Cityyn tein päätökseni ja minun täytyy elää sen kanssa. En voi miettiä menneitä ja sanoa sen olleen virhe. Ainoa asia mitä kaipaan on jalkapallon pelaaminen.

– Voin vain arvioida tilannetta tammikuussa uudelleen.