Chelsea otti 3-1-voiton Sporting Lissabonia vastaan Mestarien liigan G-lohkon ottelussa. Chelsea oli jo varmistanut lohkovoiton ennen illan ottelua, ja José Mourinho lepuuttikin ottelussa muutamaa avainpelaajaansa. Sporting Lissabon jatkaa pelejään Eurooppa-liigassa, kun Schalke onnistui voittamaan Mariborin vierasottelussa 0-1-lukemin.

Chelsealle vihellettiin rangaistuspotku 8. peliminuutilla, kun Filipe Luís kaadettiin rangaistusalueen kulmalla. Cesc Fàbregas upotti rangaistuspotkun keskelle maalia.

Chelsea siirtyi jo 2-0-johtoon 16. peliminuutilla. André Schürrle sai pallon rangaistusalueen rajalla, ja sijoitti pallon Sportingin maalin vasempaan alakulmaan. Saksalaispelaaja pääsi kokeilemaan maalisaldonsa tuplaamista 23. peliminuutilla, mutta tällä kertaa tulosta ei syntynyt.

Vierailijat saivat luotua muutamia puolittaisia maalintekotilanteita. Huippuvaarallisia tekopaikkoja portugalilaisseura ei kuitenkaan onnistunut luomaan Petr Čechin vartioimalle maalille. Puoliaikalukemat siis 2-0 Chelsean hyväksi.

Sporting tuli otteluun mukaan heti toisen puoliajan alussa. Chelsea-puolustuksen purkupallo tippui Jonathan Silvalle, joka sijoitti pallon vasempaan alakulmaan. Chelsea pääsi kokeilemaan heti johtoaseman tuplaamista, mutta Rui Patrício torjui Mohamed Salah’n laukauksen.

Chelsea siirtyi 3-1-johtoon 56. peliminuutilla kulmapotkusta. Pallo ajautui Jon Obi Mikelille, joka sai ohjata pallon tyhjään maaliin.

Sporting haki kavennusmaalia ja olikin lähellä sitä 62. peliminuutilla. Islam Slimanin pusku tarttui Čechin näppeihin aivan maaliviivan tuntumassa. Portugalilaisseura ei saanut loppukiriä käyntiin ja Chelsea otti 3-1-kotivoiton.