Everton otti helpohkon 3-1-kotivoiton QPR:n kustannuksella maanantai-illan ottelussa. Toffees katkaisi voitolla kolmen voitottoman ottelun putken Valioliigassa. Voittoa varjosti Kevin Mirallasin loukkaantuminen.

Ensimmäinen puoli tuntia pelattiin ilman huippuvaarallisia maalintekotilanteita. Reilun puolen tunnin pelailun jälkeen Everton siirtyi johtoon. Ross Barkley eteni 40 metristä noin 20 metriin, mistä 21-vuotias keskikenttäpelaaja laukoi pallon tulisesti etuyläkulmasta sisään. Maali oli Barkleylle Valioliiga-kauden ensimmäinen.

Kotijoukkue otti tukevan kiinnityksen voitosta siirryttyään 2-0-johtoon juuri ennen puoliaikavihellystä. Mirallasin vapaapotku muutti suuntaa muurissa seisoneen Eduardo Vargasin päästä ja Rob Green oli maalillaan voimaton.

Ottelu ratkesi lopullisesti toisen puoliajan alussa. Aiden McGeady keskitti Steven Naismithille, jolla oli helppo työ puskea pallo QPR-maaliin.

Ärrät nousi kahden maalin päähän kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Bobby Zamora pääsi viimeistelemään Jordon Mutchin laukauksen paluupallosta 3-1-kavennusmaalin. Myös Zamora sai Valioliiga-kauden maalitilinsä auki osumallaan.

Everton nousi voitolla sarjataulukossa sijalle 10. QPR on ensimmäisellä putoajan paikalla. Ärrät ei ole vieläkään voittanut yhtään vierasottelua kuluvalla kaudella.

Everton-QPR 3-1 (2-0)

1-0 Ross Barkley (33.)
2-0 Kevin Mirallas (43.)
3-0 Steven Naismith (53.)
3-1 Bobby Zamora (80.)