José Mourinhon mielestä ottelun erotuomarin Phil Dowdin hitaus tilanteissa maksoi Chelsealle eilisessä Lontoon derbyssä Tottenhamia vastaan. Blues-manageria erityisesti harmitti Jan Vertonghen mahdollinen käsivirhe ensimmäisellä puoliskolla. Edellisen kierroksen jälkeen Mourinho väitti, että muilla Valioliiga-seuroilla on kampanja häntä vastaan.

– Olen enemmän järkyttynyt muista asioista kuin viidestä päästetystä maalista. Olemme kärsineet kolmen päivän sisään kahdesta oudosta päätöksestä, jotka ovat rankaisseet meitä kovalla kädellä, Mourinho valitti Sky Sportsille.

Eden Hazard kertoi minulle, ettei rike häntä kohtaan rangaistusalueella ollut punaisen kortin paikka. Dowd on kuitenkin liian hidas seuraamaan palloa. Hän oli 36 metrin päässä tilanteesta. Hyvä, että hän teki oikean päätöksen. Hän ei kuitenkaan pystynyt tekemään päätöstä ensimmäisen jakson kriittisillä hetkillä.

– Valmentajina ja pelaajina häviämme tai voitamme, mutta herra Dowd ei hävinnyt. Tämänkaltaista päätöstä on vaikea sulattaa.

Mourinho myös syytti Spursia Hazardin potkimisesta. Portugalilaisluotsi uskoo belgin jättävän joku päivä Englannin, jos sama jatkuu.

– Ihmisten täällä täytyy rakastaa Hazardia. Vastustajat kuitenkin rikkovat häntä ottelu toisensa jälkeen. Jonain päivänä meillä ei välttämättä enää ole Hazardia.

– Häntä rikotaan agressiivisesti ottelua kohden yhdestä kymmenen kertaa. He potkivat, potkivat ja potkivat. Hazard on pelaajana todella rehellinen, mutta se on toinen ongelma.

Tappio Tottenhamille oli Chelsealle ensimmäinen yli viiteen vuoteen. Samalla Blues koki toisen perättäisen pistemenetyksensä.