José Mourinho uskoo, että on olemassa kampanja Chelseaa vastaan. 51-vuotias portugalilaisluotsi oli tyytymätön eilisen Southampton-ottelun erotuomarin Anthony Taylorin päätökseen olla antamatta Bluesille rangaistuspotkua. Tilanteessa Matt Targettin rangaistusalueen sisällä kaatama Cesc Fàbregas sai varoituksen sukelluksesta.

– Media, selostajat ja muut managerit luovat jokainen paineita tuomareille. Jossain on kampanja Chelseaa vastaan. En tiedä miksi näin on, mutten välitä siitä, Mourinho kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Jokainen tietää, että se oli rangaistuspotkun paikka. Tuomari teki ison virheen. Hän on hyvä nuori tuomari, jolla on paljon vuosia jäljellä. Se ei muuta kuitenkaan sitä tosiasiaa, että kyseessä oli suuri virhe.

Myös Fàbregas protestoi Taylorin ratkaisua.

– Siinä oli selvä kontakti. Tuomarilla ei ollut elämänsä paras peli, enkä usko hänen pystyvän nukkumaan hyvin seuraavana yönä. Hänellä oli kammottava ottelu.

Mourinho uskoo, että myös muiden managerien kommentit vaikuttivat Taylorin eiliseen päätökseen.

– West Ham -ottelun jälkeen Sam Allardyce syytti Branislav Ivanovicia sukeltamisesta, mistä tässä on kyse? Ja nyt tuomari teki Southamptonissa virheen. Allardyce alkoi tyhjästä syyttämään Chelsean pelaajia sukeltamisesta ja nyt tuomari antoi rangaistuspotkun sijaan varoituksen.

Alla video Fàbregasin tilanteesta.

Lähde: BBC