Liverpoolin taival FA Cupissa käynnistyi voitokkaasti, kun joukkue kohtasi vieraskentällä AFC Wimbledonin. Helpolla kakkosliigassa pelaava seura ei kaatunut, mutta kippari Steven Gerrardin kaksi osumaa ratkaisivat Brendan Rodgersin miehistölle jatkopaikan. Liverpool saa neljännellä kierroksella vastaansa Boltonin.

Liverpool otti kuskin paikan heti alussa. Avausmaali syntyi 12. minuutilla, kun Gerrard puski vierailijat johtoon. Redsien johtoasema ei kestänyt kuitenkaan tauolle saakka, sillä 36. minuutilla iski Wimbledon. Liverpool-puolustajat purkivat pallon suoraan Adebayo Akinfenwalle, joka liukui pelivälineen tyhjään maaliin.

Toisella jaksolla Liverpoolille jatkopaikan ratkaisi Gerrardin upea vapaapotkumaali. Reds-kapteenin illan toinen upposi kiertäen muurin yli vasempaan takanurkkaan. Liverpool siis jatkoon lukemin 1-2.