Manchester City ja New York City ovat myöntäneet virheensä julkaistessaan yksityiskohtia Frank Lampardin sopimustilanteesta. Citizens väitti Lampardin olevan lainalla MLS-seurasta. New Yorkin puolelta taas ilmoitettiin Lampardin liittyvän heidän riveihinsä tammikuun ensimmäisenä päivänä.

Lampard suututti hiljattain yhdysvaltalaisfanit pidentämällä lainaansa Man Cityn kanssa kauden loppuun saakka. Moni newyorkilaiskannattaja oli ostanut kausikortin nähdäkseen Chelsea-ikonin kentällä.

New York City on nyt vahvistanut, että Lampard allekirjoitti kesällä vain sitoumuksen kiinnostuksestaan pelata MLS-seurassa joukkueiden yhteistyökumppanin City Football Groupin kanssa. Yhdysvaltalaisseura myös myönsi Lampardin julkistamisen heidän pelaajanaan olleen virhe, joka asetti sekä median että kannattajat epäluuloon.

Manchester City julkaisi asiasta perjantaina tiedotteen, missä seura kertoi omista virheistään.

– Oli virhe väittää Lampardin kaksivuotisen sopimuksen olevan voimassa elokuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Virhe oli myös ilmoittaa Cityn verkkosivuilla, että kyseessä oli laina.

– Olemassa oli Lampardin allekirjoittama sitoumus Lampardin liittymisestä NYFC:n riveihin tammikuun ensimmäisenä päivänä. Nyt sopimusta meidän kanssa pidennettiin kauden loppuun saakka.

Lampard itse vahvisti aiemmin tänään siirtyvänsä MLS-seuraan Valioliiga-kauden päätyttyä.