Southamptonin voittoputki kasvoi kolmeen otteluun. Tällä kertaa Saints ryöväsi pisteet Newcastlen kotinurmelta. Vierailijoiden sankariksi nousi ensimmäiset Valioliiga-maalinsa takonut hollantilaislaituri Eljero Elia.

Newcastle hallitsi ottelun alkuminuutteja ja piti pallonhallinnan hyvin itsellään. Avausmaalista vastasi kuitenkin Southampton pelikellon näyttäessä 14. minuuttia. James Ward-Prowsen syötti boksiin, ja Elia liukui pallon Tim Krulin taakse.

Magpies tasoitti ensimmäisen jakson puolivälissä Florin Gardosin virheen seurauksena. Romanialaispuolustaja esti liullaan Fraser Forsterin torjunnan, ja Yoan Goufran pääsi laittamaan pelivälineen tyhjään maaliin.

Saints ratkaisi pelin toisella jaksolla. 62. minuutilla Graziano Pellè tarjoili, ja Elia ohitti laukauksellaan toista kertaa Krulin.

Newcastle sai vielä viimeisellä kympillä painetta, mutta isäntien viimeistely ei tuottanut tulosta. Lisäajalla nähtiin myös kyseenalainen tilanne José Fonte’n koskettua palloon kädellä. Tuomari ei kuitenkaan tilanteessa virhettä nähnyt, joten Newcastle jäi nuolemaan näppejään. Southamptonille pisteet lukemin 1-2.