QPR-manageri Harry Redknappin ympärillä on liikkunut potkuhuhuja viimeisen viikon aikana. Lauantaina Ärrät hävisi kotikentällään 0-2-lukemin Manchester Unitedille. QPR on vajonnut sarjassa viimeistä edeltävälle sijalle.

QPR:n puheenjohtaja Tony Fernandes löi huhuilta siivet poikki Ärrien verkkosivujen haastattelussa. Redknapp saa vuolaita kehuja Fernandesilta viime aikojen heikoista esityksistä huolimatta.

– Olen vakaasti sitä mieltä, että Harry on paras mies nostamaan meidät pois ajautumastamme tilasta. Hänellä on mahtava kokemus ja Harry on päättänyt kääntää kurssin säilyttääksemme paikkamme Valioliigassa, Fernandes kommentoi.

– Tämä on Harryn rakentama joukkue, joten hän on oikea mies johdattamaan meidät eteenpäin.

QPR on edelleen ilman ainuttakaan vieraspistettä Valioliigassa. Ensimmäisellä säilyjän paikalla oleva Burnley on Ärristä pisteen päässä.

Toimittajan sana

Seurajohdon luottamuslause on useasti johtanut myös managerin potkuihin. Fernandesin sanoista on kuitenkin poimittava tärkeä tekijä – nykyinen miehistö on Redknappin kasaama. Vuodesta 2012 asti Ärriä luotsannut manageri on uudistanut rajusti joukkuettaan muutaman vuoden aikana.

QPR ei tule uusimaan sarjapaikkaansa pelkillä kotiotteluista kerätyillä pisteillä. Kurssin on käännyttävä vierasotteluissa, jotta Fernandesin luottamus Redknappiin pysyy ennallaan.