FA Cupin viimeinenkin viidennelle kierrokselle selvinnyt joukkue saatiin selville, kun Liverpool nousi viimeisillä hetkillä Boltonin ohitse. Isäntäjoukkueen kohtaloksi koitui uusintaottelussa ulosajo. Itse jatkopaikan Liverpoolille ratkaisi Phillippe Coutinhon lisäajan maali, joka hakee komeudessaan vertaistaan.

Maalittoman avausjakson jälkeen Bolton avasi hanat Eidur Gudjohnsenin osuttua rangaistuspotkusta. Islantilaisen tarkka sijoitus painui oikeaan alanurkkaan. Pallo vietiin pilkulle Reds-puolustaja Martin Skrtelin rikottua Zach Clough’ta rangaistusalueen sisällä.

Pelikellon näyttäessä 66. minuuttia isännät joutuivat kuitenkin vaikeuksiin. Neil Danns otti illan toisen varoituksensa ja Wanderers joutui loppuajaksi vajaamiehiseksi.

20 minuuttia Bolton kesti Liverpoolin vyörytyksen, mutta siihen se loppui. Neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Raheem Sterling ujutti pallon Andy Lonerganin jalkojen välistä maaliverkkoon ja peli oli tasan.

Sterlingin tasoituksen jälkeen kaikki merkit viittasivat, että nähtäisiin jatkoaika. Näin ei kuitenkaan käynyt sen päätti Coutinho lisäajan alkaessa. Juuri pitkän jatkosopimuksen Redsien kanssa tehnyt brassi latasi rangaistusalueen takaa upeasti pelivälineen maalin katosta kimmoten oikeaan kulmaan. Coutinhon fantastinen osuma jäi ottelun viimeiseksi ja Liverpool eteni viidennelle kierrokselle lukemin 1-2.