Crystal Palace jäi kotikentällään tasapeliin

John Carverin luotsaama Newcastle pelasi toisen perättäisen ottelunsa ilman tappiota Magpiesien riistettyä pisteen Selhurst Parkilta Crystal Palacen vieraana. Castle halltsi vahvasti ensimmäistä jaksoa, ja iski ottelun avausmaalin 42. peliminuutilla. Papiss Cissé ohjasi Darryl Janmaatin keskityksen päällään tarkasti oikeaan takanurkkaan.

Senegalilaisen osuma ei riittänyt kuitenkaan voittoon Palacen noustua toisella puoliskolla peliin mukaan. 71. minuutin kohdalla Yannick Bolasie keskitti oikealta, ja Frazier Campbellin oikeaikainen liuku painoi pallon verkon perukoille. Enempää osumia ei nähty. Palace ja Newcastle siis pistejakoon lukemin 1-1.

Ideye ja Berahino iskussa – West Brom nollasi

Hawthornsilla West Bromwich Albion palasi voittokantaan kahden pistemenetyksen jälkeen. Swansea jäi maaleitta ja pisteet jäivät Baggiesieille lukemin 2-0. Isännille voiton takasi kärkikaksikko Brown Ideye ja Saido Berahino.

West Bromwich iski maalinsa vasta toisella puoliskolla. 60. minuutin täytyttyä Ideye puikkelehti Swansea-puolustuksen läpi ja tälläsi pelivälineen ilmasta vasempaan alakulmaan. 14 minuuttia myöhemmin osui Berahinon Ideyen toimiessa tarjoilijana. Englantilaishyökkääjän tarkka sijoitus upposi lähietäisyydeltä Lukasz Fabianskin selän taakse.

West Bromwich nousi voitolla sarjataulukossa sijalle 14.