Pelaajaurallaan Valioliigassakin pelannut Aki Riihilahti on sitä mieltä, että Yaya Tourén puuttuminen näkyy kauas illan Mestarien liiga -ottelussa. Manchester City isännöi neljännesvälierävaiheessa Barcelonaa, ja Touré on pelkiellossa.

– Tourén poissaolo näkyy Cityn pelissä ihan varmasti sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Hän on varmasti joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, eikä City pysty korvaamaan hänen poissaoloaan, Riihilahti sanoi Yle Urheilun verkkosivuilla.

Samoilla linjoilla on Juha Malinen, joka löi faktat pöytään.

– Pidän Yaya Touréa jopa tämän otteluparin ratkaisivampana pelaajana. Cityn pistekeskiarvo Valioliigassa Tourén kanssa on muistaakseni 2,3 ja ilman häntä 1,1. Entisenä Barcelonan pelaajana hän voisi tuoda myös lisäjännitettä. Kun hän puuttuu kentältä, Cityn keskialueella on elintärkeän pelaajan mentävä aukko. Miten se pystytään paikkaamaan, on suuri kysymysmerkki Cityn kannalta.

On hyvin mahdollista, että Tourén ollessa sivussa Cityn keskikentän pohjalla nähdään kaksikko FernandinhoFernando. Ottelu alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.