Aston Villa ja West Bromwich kohtasivat toisensa FA Cupin merkeissä Villa Parkilla lauantaina. Kotijoukkue eteni välieriin 2-0-voitolla.

Aston Villan voittomaali syntyi vastahyökkäyksestä toisen puoliajan alussa. Charles N’Zogbia syötti kuljetuksensa päätteksi Fabian Delphille, joka pommitti pallon rangaistualueen kulman tienoilta voimalla etukulmasta verkon perukoille.

Lopullinen ratkaisu nähtiin noin viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Claudio Yacob oltiin ajettu ulos muutamaa minuuttia aiemmin, ja Scott Sinclair hyödynsi isäntien miesylivoiman iskemällä loppunumeroiksi 2-0.

Päivän ensimmäisessä FA Cupin ottelussa Bradford City ja Reading jäivät maalittomaan tasatulokseen. Joukkeet kohtaavat uudestaan 16.3.

FA Cup lauantaina

Bradford City – Reading 0-0

Aston Villa – West Bromwich 2-0

1-0 Delph (51.)
2-0 Sinclair (85.)