Tiistaina pelattiin yksi Valioliiga-ottelu, jossa Aston Villa isännöi Queens Park Rangersia. Ottelu ei lähtökohtaisesti ollut kierroksen kiinnostavin, mutta lopulta peli osoittautui hyvin vaiherikkaaksi.

Lähdetään liikkeelle tuloksesta. Kuusi maalia, päätöslukemat 3-3. Tasapeli oli molemmille huono tulos, sillä Villan kolmen pisteen kaula putoamisviivaan säilyi, ja toisaalta QPR pysyy ensimmäisen putoajan paikalla.

Mennään ottelutapahtumiin. Matt Phillips vei vierasjoukkueen johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Keskityksen tarjoili Bobby Zamora. Vain kolme minuuttia myöhemmin oltiin taas tasoissa. Christian Benteke ajoi vasemmalta sisään ja laukoi puolustajan jalan kautta takanurkkaan.

33. minuutilla Benteke iski illan toisen osumansa. Vastahyökkäys pelattiin kahdella syötöllä Bentekelle, joka pääsi puolesta kentästä puolittaiseen läpiajoon. Kuljetuksen päätteeksi laukaus alakulmaan.

Vielä ei QPR luovuttanut. 55. minuutilla Phillips tarjoili kulmapotkun Clint Hillille, joka puski 36-vuotiaana uransa ensimmäisen maalin Valioliigassa. Erikoisen tapahtuman huomioi myös Gary Lineker.

 

Gary Lineker

@GaryLineker
You know there's something strange going on when Clint Hill scores. His first ever PL goal makes it 2-2.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin oli QPR:n vuoro siirtyä taas johtoon. Charlie Austin iski jo kauden 17. maalinsa. Syötön tarjoili kukas muukaan kuin Phillips. Skotti on summannut viimeisessä kahdeksassa ottelussaan tehot 2+7. Vain Lionel Messi on syöttänyt viidessä isoimmassa sarjassa tämän vuoden puolella enemmän maaleja kuin Phillips.

Voitto olisi ollut QPR:lle elintärkeä, mutta vielä tuli Aston Villa. Seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa Benteke iski hattutempun täyteen tarkalla vapaapotkulla. Belgialainen nosti kauden maalimääränsä Valioliigassa yhdeksään.

Valioliiga tiistaina

Aston Villa – QPR 3-3 (2-1)
0-1 Matt Phillips (7.)
1-1 Christian Benteke (10.)
2-1 Christian Benteke (33.)
2-2 Clint Hill (55.)
2-3 Charlie Austin (78.)
3-3 Christian Benteke (83.)