Michael Carrickin kausi on ohi. Pelaajan vamma on osoittautunut odotettua vakavemmaksi.

Unitedin päävalmentaja Louis van Gaal vahvistaa MUTV:n haastattelussa, että Carrick on loppukauden sivussa. Manchesteriläisten varakapteeni loukkasi itsensä huhtikuun 4-2-voittoon päättyneessä ottelussa Manchester Cityä vastaan ja on ollut sivussa siitä lähtien.

– Yritimme kaikkea, mutta nyt meidän täytyy ajatella ensi kautta. Hän ei pelaa enää tällä kaudella, nyt hänen on parempi keskittyä ensi kauteen ja kuntoutumiseen, van Gaal sanoi MUTV:lle.

Carrick, 33, pelasi tällä kaudella 18 Valioliigan ottelussa ja iski yhden maalin. Hän on ollut Unitedin vakiokasvo kentällä jo pitkään. Hänet valittiin Unitedin Vuoden pelaajaksi kaudella 2012-13.

– Kun katsoo tilastoja, on selvää, että hän on hyvin tärkeä (meille), mutta myö siksi, että meillä on ainoastaan oikean puolen pelaajia keskikentän pohjalla. Sitä olen sanonut koko kauden ajan, että valintamme eivät ole tasapainossa, ja haluan korjata sen seuraavan siirtoikkunan aukioloaikana, van Gaal kertoi.

Manchester United pelaa seuraavan sarjaottelunsa huomenna lauantaina 9. toukokuuta, kun se matkustaa Crystal Palacen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 19:30.