Yaya Tourén lähteminen Manchester Citystä kuluvan kauden jälkeen vaikuttaa – jos ei nyt todennäköiseltä – niin hyvin mahdolliselta. Mikäli City päättää myydä keskikenttäpelaajansa, yksi potentiaalisimmista osoitteista on Serie A:n Inter.

– Se on totta, me haluamme Tourén. Kuinka kovasti? En osaa vastata, mutta on varmaa, että teemme kaikkemme saadaksemme hänet, Interin puheenjohtaja Erick Thohir sanoi La Gazzetta dello Sportille.

Sen lisäksi, että Inter on useampaan otteeseen avoimesti tehnyt selväksi kiinnostuksensa Touréa kohtaan, joukkueen päävalmentajana operoi norsunluurannikkolaiselle tuttu mies, Roberto Mancini. Italialaisvalmentaja muisti eilen 32 vuotta täyttänyttä Touréa tekstiviestillä.

– Lähetinkö Yayalle tekstiviestin? Tietysti, lähetän aina, Mancini sanoi.

Toimittajan sana

Yaya Tourén ja Cityn välinen sopimus olisi ehkä molempien osapuolten kannalta hyvä päättää tähän kauteen. Erimielisyydet alkoivat vuosi sitten nimenomaan Yayan syntymäpäivistä, jotka City jossain määrin unohti. Eilen City muisti onnitella pelaajaa, mutta se ei välttämättä riitä. Yaya on tällä kaudella ollut kuin varjo viime kauden loistostaan. Mikä pahinta, olemus kentällä on ajoittain näyttänyt laiskalta ja välinpitämättömältä. Uusi alku esimerkiksi Interissä voisi puhaltaa vielä pariksi vuodeksi uuden liekin Yayan pelaamiseen. Pelaajan nykyinen sopimus päättyy kahden vuoden kuluttua.