Queen’s Park Rangersin kausi Valioliigassa päättyy putoamiseen. Seurajohto päätti kuitenkin solmia jatkosopimuksen päävalmentajana kevään toimineen Chris Ramseyn kanssa. Ramseyn sopimus ulottuu kauden 2017-18 loppuun saakka.

Ramsey tuli QPR:n peräsimeen tilapäiselle sopimuksella helmikuussa Harry Redknappin jätettyä tehtävänsä seurassa. Ramsey ei onnistunut nostamaan lontoolaisia kuiville, mutta teki nähtävästi kevään aikana vaikutuksen seurajohtoon.

– Kun Chris otti tehtävän vastaan, olimme jo hyvin vaikeassa tilanteessa. Kuitenkin putoamisesta huolimatta me – johtokuntana – olemme olleet vaikuttuneita hänen ammattimaisuudestaan ja huomiostaan yksityiskohtiinkin, mitä hän osoittanut päävalmentajaksi tultuaan, puheenjohtaja Tony Fernandes kuvaa seuran verkkosivuilla.

QPR on painottanut putoamisen ratkeamisesta lähtien uudelleenrakentamisen merkitystä. Ramseyn jatkopesti antaa sanoille myös katetta. Länsi-Lontoossa ei lähdetä hinnalla millä hyvänsä hakemaan nopeaa paluuta Valioliigaan, vaan pyritään tähän pidemmällä tähtäimellä.

– Joukkueen uudelleen rakentaminen on ensimmäinen tähtäimemme. Jos pystymme palaamaan heti Valioliigaan, mahtavaa, mutta meidän pitää keskittyä QPR:n perinteiden nostamiseen uudestaan arvoonsa. Se vie aikaa, mutta Chris on mies joka todella haluaa tarttua edessä olevaan haasteeseen, QPR:n jalkapallojohtaja Les Ferdinand painotti.

Samaa alleviivasi myös Ramsey itse.

– Tämä on mahtava mahdollisuus minulle. Nautin ajastani väliaikaisessa vastuussa siitä huolimatta, että kausi päättyi mahalaskuun. Odotan nyt haastetta ja pääsyä auttamaan seuran uudelleen rakentamisessa tulevina vuosina, Ramsey sanoi.