Newcastlen Daryl Janmaat myöntää punasen korttinsa pilanneen seuransa mahdollisuudet saada Liberty Stadiumilta pisteitä. Magpies hävisi Swansealle 2-0-lukemin hollantilaispuolustajan saatua ulosajon kahden varoituksensa seurauksena.

Janmaat sai ensimmäisen korttinsa rikottuaan isäntien Jefferson Monteroa. Toista kertaa keltainen nousi laitapuolustajalle hieman ennen taukoa hollantilaisen kaadettua Monteron toistamiseen. Janmaat välitti anteeksipyyntönsä Newcastlen verkkosivuilla.

– Se oli typerää minulta ja pyydän joukkuetovereiltani, kannattajilta ja kaikilta muilta. Ottelun voittaminen kymmenellä miehellä on vaikeaa.

– Ensimmäinen varoitus oli selvä. Toisessa menetin pallon Montero juoksi ohitseni ja yhtäkkiä koskin häneen.

– Swansean voittaminen on jo 11 miehellä vaikeaa. Vajaalle joutuminen tekee siitä lähes mahdotonta. Emme kuitenkaan luovuttaneet ja muu joukkue antoi kaikkensa. Ottelu oli kuitenkin pettymys.