Everton-luotsi Roberto Martínez suunnittelee vielä kolmea uutta hankintaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. River Plate -puolustaja Ramiro Funes Mori seurasi Toffeesin eilistä ottelua Manchester Cityä vastaan Goodison Parkin katsomosta. 24-vuotias argentiinalaispuolustaja odottaa tällä hetkellä työlupaansa ja lääkärintarkastusta.

– Funes Mori oli täällä, koska olemme päässeet sopuun River Platen kanssa. Tässä on pelaaja, joka on voittanut River Platessa Copa Libertadoresin, Martínez kommentoi BBC:lle.

– Hän on 24-vuotias ja vasenjalkainen toppari voittajan luonteella, joka tulee sopeutumaan joukkueeseen todella hyvin. Olemme edistyneet sopimuksessa hyvin. Muuten emme olisi edes saaneet tuoda häntä otteluun.

Everton on käynyt neuvotteluja myös Dynamon Kiovan hyökkääjän Andriy Yarmolenkon kanssa. Sky Sportsin tuoreimpien tietojen mukaan neuvottelut ukrainalaiskärjestä ovat kuitenkin kaatuneet.

Brittimedian mukaan uutena miehenä Evertonin tähtäimessä olisi Shakhtar Donetskin Bernard. 22-vuotias keskikenttäpelaaja ol mukana Brasilian vuoden 2014 MM-joukkueessa.

Everton on ollut myös BBC:n mukaan kiinnostunut River Plate -hyökkääjä Leandro Rodriguezin palveluksista. 22-vuotias uruguaylaispelaaja on tehnyt 71 otteluun 19 maalia seuran paidassa.