Valioliigan lauantai-iltapäivä tarjosi muutaman yllättävän tuloksen. Chelsea hävisi kotikentällään Crystal Palacelle ja West Ham haki kolme pistettä Anfieldiltä Liverpoolin vieraana.

José Mourinhon juhlaottelu päättyi ikävällä tavalla, kun Crystal Palace haki Stamford Bridgeltä 2-1-voiton. Eagles siirtyi johtoon reilun tunnin pelaamisen jälkeen Bakary Sakon osumalla. Radamel Falcao tasoitti ottelun Chelsea-uransa ensimmäisellä osumalla. Joel Ward teki vierasjoukkueen 1-2-voittomaalin vain hetkeä Chelsean tasoitusosuman jälkeen.

West Ham päihitti Liverpoolin 3-0-lukemin. Hammers iski pallon kahdesti maaliin ensimmäisellä puoliajalla Liverpoolin heikon puolustamisen seurauksena. Manuel Lanzini ja Mark Noble osuivat vierasjoukkueen riveistä. Diafra Sakho viimeisteli 3-0-loppulukemat toisen puoliajan lisäajalla. Liverpoolin Philippe Coutinho otti toisella puoliajalla suoran punaisen kortin. Myös Hammers päätti ottelun vajaamiehisenä Noblen otettua punaisen kortin.

Manchester City otti rutiinivoiton Watfordista 2-0-lukemin. Raheem Sterling iski City-uransa ensimmäisen maalin Valioliigassa. Fernandinho viimeisteli 2-0-loppulukemat David Silvan esityöstä.

Stoken kotiottelu West Bromia vastaan mureni ensimmäisellä puoliajalla. Ibrahim Afellay ja Charlie Adam ajettiin suorilla punaisilla korteilla kentältä jo ensimmäisen puoliajan aikana. Salomón Rondón avasi maalihanansa Valioliigassa ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Hyökkäjään maali riitti 1-0-vierasvoittoon.

Bournemouth oli pitkään kiinni voitossa Leicesteriä vastaan Callum Wilsonin osumalla. Jamie Vardyn osuma rangaistuspotkusta toi kuitenkin Leicesterille pisteen. Varsinaista peliaikaa oli tuolloin jäljellä alle viisi minuuttia.

Aston Villa ja Sunderland pelasivat 2-2-tasapelin Villa Parkilla. Scott Sinclair osui kahdesti kotijoukkueelle. Vierasjoukkueen avausosuman laukoi upeasti vapaapotkusta Yann M’Vila. Jeremaine Lens teki 2-2-loppulukemat toisen puoliajan alkuminuuteilla.

Valioliiga 29.8.2015

Aston Villa-Sunderland 2-2 (2-1)

0-1 Yann M’Vila (8.)
1-1 Scott Sinclair rp. (11.)
2-1 Scott Sinclair (41.)
2-2 Jeremaine Lens (52.)

Bournemouth-Leicester 1-1 (1-0)

1-0 Callum Wilson (24.)
1-1 Jamie Wardy rp. (86.)

Chelsea-Crystal Palace 1-2 (0-0)

0-1 Bakary Sako (65.)
1-1 Radamel Falcao (80.)
1-2 Joel Ward (81.)

Liverpool-West Ham 0-3 (0-2)

0-1 Manuel Lanzini (3.)
0-2 Mark Noble (29.)
0-3 Diafra Sakho (90+3.)

Manchester City-Watford 2-0 (0-0)

1-0 Raheem Sterling (47.)
2-0 Fernandinho (56.)

Stoke-West Bromwich 0-1 (0-1)

0-1 Salomón Rondón (45+3.)

Newcastle-Arsenal 0-1 (0-0)

0-1 Fabricio Coloccini om. (52.)