Chelsea tiettävästi yritti tosissaan hankkia korkean profiilin keskuspuolustajaa tänä kesänä. Ensin Chelsea tavoitteli Everton John Stonesia, josta lontoolaisseura teki neljä tarjousta. Everton ei suostunut myymään 21-vuotiasta kultakimpalettaan edes 51,5 miljoonalla eurolla.

Chelseassa ymmärrettiin, ettei Stones ole saatavilla, ja lentokone käännettiin Sky Sportsin tietojen mukaan kohti Pariisia. Sky uutisoi, että Chelsea teki siirtoikkunan viimeisenä päivänä kaksi eri tarjousta PSG:n Marquinhosista. Ensimmäinen tarjous oli tiettävästi 34,9 miljoonaa euroa ja toinen muhkeat 54,8 miljoonaa. Evertonin tavoin PSG sanoi ei kiitos.

Lopulta Chelsea onnistui hankkimaan markkinoilta kaksi uutta topparia, joista kumpaakaan ei voi pitää ykkösluokan hankintana. Nantesista tuli Papy Djilobodji 3,5 miljoonalla eurolla ja Readingista Michael Hector 5,4 miljoonalla. Hector tosin jatkaa Readingissa lainalla, joten häntä ei Chelseassa ainakaan tällä kaudella nähdä.

Kesän siirtomarkkinoiden jälkeen Chelsealla on kokoonpanossaan neljä selkeää keskuspuolustajaa: 29-vuotias Gary Cahill, 20-vuotias Kurt Zouma, 26-vuotias Djilobodji ja 34-vuotias John Terry.