Anthony Martialin siirto Monacosta Manchester Unitediin on puhuttanut pitkin viikkoa. United maksoi 19-vuotiaasta hyökkääjästä peräti 50 miljoonan euron siirtokorvauksen. Sanottiin, että summa voi vielä nousta 30 miljoonalla, mikäli ”tietyt ehdot” täyttyvät.

Nyt vaikuttaisi siltä, että nuo tietyt ehdot on paljastettu. Le Parisienille, RTL:lle, BT Sportille ja ESPN:lle kirjoittava ranskalaistoimittaja Julien Laurens kertoi tiedot Twitter-tilillään.

Julien Laurens

@LaurensJulien
On top of the €50m deal, there are 3 bonuses of €10m each that could be paid by United to Monaco if Anthony Martial achieves the targets 1/2

Julien Laurens

@LaurensJulien
If Martial gets to 25 goals; If he reaches 25 caps with France and if he wins the Ballon d'Or, all before the end of his 4 year contract 2/2

Toimittajan sana

Jos Laurensin tiedot pitävät paikkansa, Martialin hintalappu voi suhteellisen helposti nousta ainakin 60 miljoonaan euroon. Ballon d’Orin saavuttaminen on äärimmäisen vaikeaa ja hyvin epätodennäköistä, mutta 25 maalin tekeminen neljässä vuodessa ei ole mikään mahdoton temppu. Se on kuitenkin vain noin kuusi maalia kaudessa. 25 peliä Ranskan A-maajoukkueessa on melko vaikea, muttei mahdoton tavoite. Martialin suurin haaste tässä on se, että hän kilpailee peliajasta Karim Benzeman ja Olivier Giroudin kanssa.