EM-karsinnat jatkuivat perjantai-iltana kahdeksalla ottelulla. Valioliiga-pelaajien otteita nähtiin taas useammassa kamppailussa.

Suomen EM-karsintalohkossa West Bromwich -puolustaja Gareth McAuley oli suuressa roolissa Pohjois-Irlannin vierasottelussa Färsaaria vastaan. Baggies-toppari viimeisteli joukkueensa osumista kaksi, kun jalkapallon pikkumaa kaatui 1-3-lukemin. Ensimmäisensä McAuley ohjasi päällään suoraan Oliver Norwoodin vapaapotkusta verkon perukoille. Toisensa West Brom-puolustaja puski joukkuetoveri Chris Bruntin oikean puolen vapaapotkusta. Pohjoisirlantilaisten kolmannen maalin laukoi maalinedustalta Norwich-hyökkääjä Kyle Lafferty.

Myös Irlanti nappasi vierasvoiton Gibraltarista selkein 0-4-lukemin. Ottelun neljännestä osumasta vastasi Southampton-hyökkääjä Shane Long. Long puski pallon suoraan kulmapotkusta sisään. Stoken veteraanivahti Shay Given torjui nollat.

Serbian puolustuslinjassa nähtiin useampi Valioliiga-pelaaja, kun joukkue kellisti 2-0-lukemin kotonaan Armenian. Alakerrassa nähtiin Manchester Cityn Aleksandar Kolarov, Chelsean Branislav Ivanovic ja keskikentän pohjalla luutinut Nemanja Matic. Heistä Kolarov tarjoili Adem Llajicin 2-0-osuman.

EM-karsintojen lisäksi Valioliiga-pelaajia nähtiin tositoimissa myös Portugalin ja Ranskan välisessä harjoitusmaaottelussa. Les Bleus vei vieraspelin nimiinsä 0-1-lukemin. Tottenham-vahti Hugo Lloris piti maalinsa puhtaana. Debyyttinsä Ranskan paidassa teki myös Manchester Unitedin tuore teinihankinta Anthony Martial. Hyökkääjä vaihdettin kentälle viimeiseksi vartiksi Karim Benzeman tilalle.