Chelsean kompurointi jatkui, kun Stamford Bridgelle vieraaksi saapui Southampton. Blues johti ottelua avausjaksolla, mutta menetti lopulta pisteet Etelä-Englantiin lukemin 1-3. Ottelu oli Chelsealle kaikki kilpailut huomioiden kolmas perättäinen ilman voittoa.

Chelsea sai vahvan alun ja iski avausmaalin jo 10. peliminuutilla. Willianin vapaapotku kiersi komeasti 20 metristä oikeaan alanurkkaan. Steven Davis toi Saintsit tasoihin avausjakson lisäajalla tarkalla laukauksella vasempaan alanurkkaan.

Toinen jakso oli vieraiden. 60. minuutilla Graziano Pellèn syöttö löysi tiensä Blues-puolustuksen läpi Sadio Manélle, joka sijoitti pelivälineen Asmir Begovicin selän taakse siirtäen Southamptonin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.

Sama tutkapari rankaisi Chelsea vielä toistamiseen 12 minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa Mané teki esityön, ja Pellè naulasi ottelun viimeiseksi jääneen osuman.

Voitto Chelseasta nosti Southamptonin sarjataulukossa yhdeksänneksi. Blues taas vajosi sijalle 16.

Chelsea-Southampton 1-3 (1-1)

1-0 Willian (10)
1-1 Steven Davis (44)
1-2 Saido Mané (60)
1-3 Graziano Pellè (72)