Liverpool tiedottaa verkkosivuillaan, että manageri Brendan Rodgers on saanut potkut. Rodgers ehti luotsata Liverpoolia reilun kolmen vuoden ajan.

– Haluamme sanoa vilpittömät kiitoksemme Brendan Rodgersille merkittävästä työstä, jonka hän teki seuran hyväksi. Haluamme ilmaista kiitollisuutemme hänen työntekoaan ja sitoutumistaan kohtaan, Liverpoolin tiedotteessa sanottiin.

– Vaikka tämä oli vaikea päätös, uskomme että se on urheilullisen menestyksen kannalta parasta. Kunnianhimo ja voittaminen ovat tärkeimpiä asioita, joita haluamme tuoda Liverpooliin. Uskomme, että (managerin) vaihtaminen tarjoaa meille mahdollisuuden siihen.

Rodgersin aikana Liverpool saavutti Valioliigassa sijat 7, 2 ja 6. Edellisen kerran Pool oli yltänyt Valioliigassa toiseksi kaudella 2008-09. Viime kaudella Liverpool oli sekä FA- että Liigacupissa neljän parhaan joukossa.

Tällä hetkellä Liverpool on sarjataulukossa sijalla 10. Rodgersin viimeiseksi otteluksi jäi Merseysiden derby, jossa Pool pelasi 1-1-tasapelin Evertonia vastaan.