Kivessyövästä toipunut Jonás Gutiérrez jätti viime kauden päätteeksi Newcastlen. Argentiinalainen on nyt haastamassa ex-seuransa oikeuteen. Gutiérrezin mukaan häntä kohdeltiin epäoikeudenmukaisesti ja lakienvastaisesti Newcastlessa.

Gutiérrez pelaa nykyisin Deportivossa, ja on avautunut vaikeista ajoistaan espanjalaismedioille. 32-vuotias keskikenttäpelaaja ei halua puhua oikeusjutun yksityiskohdista, sillä asiat tulevat ilmi oikeuskäsittelyssä.

– En halua puhua itse oikeusjutusta vielä, sillä kaikki paljastetaan aikanaan, ei ole mitään salattavaa. Tunsin oloni syrjityksi, Gutiérrez kertoo.

– Kuudennella kaudellani, jonka aloitin avauskokoonpanon pelaajana, sain lihasvamman. Kun palasin, minulla havaittiin kasvain kiveksessä. Leikkauksen jälkeen minua kehotettiin etsimään uusi seura. Se ei ole normaali tapa kohdella pelaajaa, joka ei ole ollut sivussa otteluista viiteen vuoteen.

Gutiérrez muistelee lämmöllä suurinta osaa ihmisistä Newcastlessa. Osa Newcastlen seurajohdosta toimi kuitenkin argentiinalaisen mukaan väärin.

– Olen ikuisesti kiitollinen Newcastlen kannattajille ja henkilökunnalle, kuten fysioterapeuteille ja kokille. Mutta siellä on myös ihmisiä, joista en kuullut inahdustakaan leikkaukseni jälkeen, Gutiérrez muotoili.

Lähde: Marca