Southamptonin tappioton putki Valioliigassa kasvoi viiteen otteluun eteläenglantilaisten nollattua kotikentällään paikallisvastustajansa Bournemouthin. Saints ratkaisi pelin avausjakson loppupuolen kahdella nopealla osumalla ottaen pisteet lukemin 2-0. Voitto nosti Southamptonin sarjataulukossa seitsemänneksi.

Isännät avasivat maalihanansa 31. minuutilla. Ryan Bertrand keskitti vasemmalta oikealle etutolpalle, josta Steven Davis tälläsi pallon verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin Graziano Pellè puski Dusan Tadicin tarjoilusta Saintsit kahden maalin johtoon.

Isännät joutuivat vielä ottelun loppupuolella Victor Wanyaman ansaittua illan toisen varoituksensa vajaalle. Bournemouth ei onnistunut kuitenkaan käyttämään miesylivoimaa hyväksi, joten pisteet jäivät St. Mary’s Stadiumille lukemin 2-0.