Jalkapallo saa joskus ihmiset tekemään hyvin erikoisia asioita. Tällä kertaa otsikoihin on päässyt poikalapsen saanut Millwallin kannattaja Mike Bloomfield. Bloomfield päätti yllättää vaimonsa antamalla pariskunnan pojalle hieman tavallisesta poikkeavan nimen: Bermondsey Millwall Den Bloomfield.

– Jos David Beckham voi kastaa lapsensa Brooklyniksi, minä voin antaa omalle lapselleni nimen Bermondsey! Minä vain rakastan Millwallia. Tämä on hyvä tapa sitouttaa seuraavaa sukupolvea, Bloomfield selitti ratkaisuaan Southwark Newsille.

Vaimo Kelly ei ollut paikalla, kun Bloomfield teki ratkaisunsa paikallisessa rekisteröintitoimistossa.

– Yksi nainen rekisteröintitoimistossa oli Millwallin kannattaja. Hän piti ajatuksestamme, kun hän näki, minkä nimen aiomme antaa. Uhkasin aiemmin toteuttaa tämän (idean), mutta en usko että vaimoni uskoi minua! En tiedä, miten hän reagoi.

Nimi Bermondsey juontaa juurensa alueeseen, jolla Mike Bloomfield varttui ja jolla Millwallin The Den -niminen stadion sijaitsee. Millwall on luonnollisesti seuran nimi, ja Den viittaa stadionin lisäksi isoisä Dennisiin. Nykyään Bloomfieldit asuvat Croydonissa, joka on vahvaa Crystal Palacen kannatusaluetta.

– Crystal Palacea kannattavat ystävämme ovat sanoneet, että he aikovat kutsua häntä (Bermondseya) vain Daveksi, poikansa nimeen jo hieman yllättäen tottunut Kelly sanoi.