West Hamin puolustaja Winston Reid ja laituri Victor Moses ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa ensi vuoden puolelle. Molempien tapauksessa kyse on takareisivammasta.

Chelseasta lainalla oleva Moses loukkaantui maalittomassa Manchester United -kohtaamisessa Old Traffordilla. Manageri Slaven Bilic uskoo poissaolon kestävän neljästä kuuteen viikkoon.

Reid rikkoi itsensä harjoituksissa keskiviikkona, ja hänenkin sairauslomastaan odotetaan pitkän puoleista. Lääkärin tuomiota odotellaan perjantaiksi.

West Hamin joukkueesta ovat sairaslistalla Reidin ja Mosesin lisäksi Dimitri Payet, Diafra Sakho, Enner Valencia ja Manuel Lanzini.

Payet ja Sakho saivat iskuja Everton-ottelussa, mutta muiden tapauksissa kyse on lihasvammoista. Bilic epäilee syylliseksi joukkueen käyttämää harjoituskenttää, ja on reagoinut tilanteeseen.

West Hamin oli tarkoitus siirtyä harjoittelemaan uudelle Rush Greenin kentälle ensi kauden alusta. Manageri ottaa kuitenkin kentän treenikäyttöön jo tulevana maanantaina, huolimatta siitä että sen rakennustyöt eivät ole vielä täysin valmiit.

Hammers kohtaa lauantain kierroksella Stoken kotikentällään.

Lähde: The Guardian