Southampton-pelaaja Cuco Martina nousi yllättäen ratkaisevaan rooliin viimeisteltyään yhden kauden komeimmista osumista Saintsin lauantain 4-0-murskavoitossa kärkipään joukkue Arsenalista. Curacaolaispuolustaja upotti ulkosyrjällä komean puolivolleyn Petr Cechin selän taakse.

Martina pelasi Tykkimiehiä vastaan ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa. Myös maali oli laitapuolustajalle uran ensimmäinen Valioliigassa. Martina ei voinut uskoa silmiään.

– En löydä sanoja. Se oli uskomaton fiilis. Näin pallon menevän sisään ja ajattelin vain, että ”herran jumala”, Martina ihmetteli Southamptonin virallisella Youtube-kanavalla.

– Lauoin ja maalin jälkeen kaikki näytti hidastetulta videolta. Olen tehnyt mielestäni neljä maalia elämäni aikana. Tämä oli ehdottomasti komein. Olen onnellinen tehtyäni maalin ja onnellinen, että valmentaja antoi mahdollisuuden.

Martina pelasi Arsenalia vastaan ensimmäistä kertaa sitten syyskuussa pelatun Manchester United -ottelun. Southampton matkustaa maanantaina West Hamin vieraaksi.

Lähde: Sky Sports