Sam Allardycella ja Jürgen Kloppilla oli keskiviikon Sunderland-Liverpool-ottelun jälkeen pientä sanaharkkaa. Erimielisyydet johtuivat Black Cats -pelaaja Jeremain Lensin myöhäisestä taklauksesta. Laituri liukui takaapäin Mamadou Sakhon nurmen pintaan.

Kloppin mielestä Lens olisi ansainnut tilanteesta suoran ulosajon. Allardyce oli eri kannalla.

– Jos tuo oli punaisen kortin arvoinen, hän on pehmeä saksalainen. Se oli keltainen kortti, Allardyce kommentoi ottelun jälkeen.

– Valmennustiimiäni kohtaan käytettiin ikävää kieltä, enkä pitänyt siitä. Kättelimme Kloppin kanssa kuitenkin ottelun jälkeen, joten pääsimme yli siitä.

Taklauksesta raivostunut Klopp tarvitsi virkavaltaa rauhoittamaan itsensä. Tulisieluinen Liverpool-luotsi ei pahoitellut lainkaan käytöstään.

– En ole pahoillani. Ymmärtäkää, se oli virhe. Tottakai olin vihainen. Tilanne näytti omaan silmääni punaiselta kortilta.

– Tästä syystä oman tiimini tunteet kiehuivat. Myös Sunderlandin joukoissa kiehui, mutta se kuuluu tapahtuneen kuvaan. Jos mitään ei tapahdu kentällä, se näkyy penkillä. Tilanne on kuitenkin nyt ohi ja Sakho on kunnossa.

Lähteet: The Guardian ja Sky Sports