Alan Curtis jatkaa Swansean päävalmentajana kauden loppuun asti. Curtis otti vastuuvalmentajan roolin Garry Monkin saatua potkut walesilaisseurasta.

Swansea on kerännyt viidestä Valioliiga-ottelusta viisi pistettä Curtisin alaisuudessa. Näissä otteluissa joukkue on kärsinyt tappiot ainoastaan vierasotteluissa molempia Manchesterin seuroja vastaan. Swans on sarjataulukossa viimeisellä säilyjän paikalla. Putoamisviivaan on matkaa kaksi pistettä.

Swansea etsi pidempiaikaista korvaajaa Monkille, mutta sopivaa vaihtoehtoa ei löytynyt. Sky Sportsin tietojen mukaan mm. Marcelo Bielsa ja Jorge Sampaoli olivat potentiaalisia vaihtoehtoja walesilaisseuran peräsimeen.

– Uskomme, ettei kenelläkään ole enempää tietämystä ja kokemusta tästä seurasta kuin Alan Curtisilla. Hän on palvellut seuraa hyvin yli 40 vuoden ajan ja on ollut olennainen osa meidän viimeaikaista menestystä, Swansea-puheenjohtaja Huw Jenkins kommentoi seuran verkkosivuilla.