Sunderland kohtaa Arsenalin FA Cupissa lauantaina. Joukkueen mukana Lontooseen on matkustanut myös 21-vuotias maalivahti Jordan Pickford.

Lainakomennuksellaan Prestonissa loistavia arvioita kerännyt Pickford saattaa siis saada ensimmäisen näyttöpaikkansa Sunderlandin edustusjoukkueessa Emiratesilla.

– En halua luoda Jordanille ylimääräisiä paineita, mutta tiedot hänen lainapestistään ovat todella hyviä. Hän on Sunderlandin poika, ja seuran fani. Olisi väärin, jos en ottaisi häntä mukaan tähän otteluun, Allardyce valottaa.

Maalivahti-ekspertit ovat yleisesti sitä mieltä, että Pickfordilla on kaikki potentiaali seuraavaksi maajoukkueen veskaritähdeksi.

– Paine Pantilimonia ja Mannonea kohtaan puolestaan kasvaa, heidän paikkansa ovat uhattuina. Jos heistä tulisi tarjouksia muualta, soittaisin heille ja kysyisin mitä tehdään, manageri vihjaa.

Allardyce kertoi jo aiemmin, että liigapaikan säilyttäminen on Sunderlandille cup-menestystä tärkeämpää. Kokonaan juniorimiehityksellä hän ei kuitenkaan Arsenalia vastaan lähde.

– Sanotaan nyt niin, että peluutan paria junioria ottelussa, muilla on Valioliiga-kokemusta.

Lähde:The Guardian