Itä-Lontoon ilta tarjosi viihdyttävän näytöksen, kun West Ham ja Manchester City tasasivat pisteet lukemin 2-2. Molempien joukkueiden hyökkääjät olivat tehokkaina. Enner Valencia vei isännät kahdesti johtoon, mutta Sergio Agüero näytti olevansa takaisin huippukunnossa.

West Ham aloitti ottelun ryminällä. Ennen minuutinkaan täyttymistä Cheikhou Kouyate rynnisti pitkän tempokuljetuksen Man Cityn päätyrajalle asti ja tarjoili syötön takaviistoon Enner Valencialle, joka tykitti pallon maalin 11 metrin kohdalta.

Vain viisi minuuttia myöhemmin Sergio Agüero osoitti taidokkaasti, miksi hän on sarjan vaarallisimpia hyökkääjiä. Nopea liike puolustuslinjan taakse, pallo koukkuun Yaya Tourén pitkästä syötöstä ja nosto pienestä kulmasta yli West Hamin vastaantulleen maalivahti Adriánin. Hyökkääjän epäonneksi nosto putosi tolppaan ja Hammers selvisi.

Seuraavassa hyökkäyksessä Agüero pelasi nopean seinäpelin kuudentoista-alueen kulmalla David Silvan kanssa. Argentiinalainen eteni kohti West Ham -maalin päätyrajaa vaarattoman oloisesti, mutta Carl Jenkinson kurotti kömpelösti jalkansa Agüereon juoksulinjalle ja seurauksena selvä rangaistuspotku. Agüero sijoitti itse hankkimansa pilkun rauhallisesti vasempaan alakulmaan. 1-1.

Jenkinson loukkaantui itse pilkun aiheuttaneessa tilanteessa ja hänen tilallensa vaihdettiiin Leeds Unitedista ostettu Sam Byram.

City otti maalin jälkeen pelistä enemmän otetta, mutta puolen tunnin pelin jälkeen West Ham oli lähempänä johtomaalia. Dimitri Payetin loistava vapaapotku oli kiertämässä aivan maalin yläkulmaan, mutta Joe Hart esitti yhden kauden komeimmista venytyksistä. Payet tahditti itä-lontoolaisten hyökkäystä tuttuun tapaan noeilla suunnanmuutoksillaan ja silkkisellä tekniikallaan.

Myös toisen puoliajan alku oli kotijoukkueelta huomattavasti vierailijoita parempi. Yaya Tourén laiska puolustustyöskentely aiheutti sen, että Hammers-keskikenttämiehet pystyivät luomaan ylivoimatilanteita.

56. minuutilla Enner Valencia yllätti Nicolás Otamendin housut nilkoissa. West Ham heitti nopean rajaheiton Cityn rangaistusalueen sisään, mihin Otamendi ei ollut valmiina. Valencia reagoi nopeasti, piti argentiinalaistopparin selkänsä takana ja tuikkasi pallon toistamiseen ohi Hartin.

City laittoi ottelun viimeisen neljänneksen aikana kaikki voimat vaihtopenkiltä hyökkäykseen. Se palkittiin 81. minuutilla kun Kelechi Iheanachon hyvän kuljetuksen seurauksena pallo pomppasi Agüerolle, joka viimeisteli varmasti pallon maaliin.

Manchester City voi olla lopulta tyytyväisempi tasatulokseen. Se on nyt sarjataulukossa toisena kolme pistettä Leicesteriä perässä. West Ham on vain pisteen Manchester Unitedin perässä kuudentena.