Gary Lineker on sitä mieltä, että Arsenal ei hankkinut sitä ”oikeaa” kykyjenetsijää Leicesteristä. Aiemmin tällä viikolla Ben Wrigglesworth vahvisti sosiaalisessa mediassa siirtyvänsä Ketuista Tykkimiehiin.

Wrigglesworthia on tituleerattu mieheksi, joka löysi Riyad Mahrezin ja N’Golo Kantén. Linekerin mukaan pelaajarekrytointien taustalla on ollut Leicesterin apuvalmentaja Steve Walsh.

– Pidän siitä, miten Arsenal nappasi väärän kykyjenetsijän. N’Golo Kanté ehdottomasti, Riyad Mahrez, Jamie Vardy… Ainakin neljä. Steve Walsh on mies, joka löysi nämä pelaajat ja toi heidät seuraan, Lineker sanoi Goal.com-sivuston mukaan.

– Tiedän, että kun hän löysi Riyad Mahrezin, hänet oli lähetetty tarkkailemaan jotakuta muuta. Hän tulikin takaisin Mahrezin kanssa.

– Hän on tehnyt erinomaista työtä ja se on ollut merkittävä asia Leicesterin menestyksen takana. Kuten kaikissa seuroissa, kyse on siitä, millaisia ihmisiä sitä onnistuu hankkimaan. He ovat onnistuneet tässä suhteellisen pienellä budjetilla verrattuna jättiläisiin.