Bojan Krkic on solminut Stoken kanssa kesään 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Aiempi sopimus olisi umpeutunut kesällä 2018. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

25-vuotias Bojan siirtyi Stokeen Barcelonasta kesällä 2014. Viime kauden toinen puolisko meni pilalle polvivamman takia, mutta kuluvan kauden espanjalainen on pystynyt pelaamaan ilman loukkaantumisia. Pelejä on tällä kaudella kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien 23. Tehoja on syntynyt viiden maalin sekä kahden maalisyötön verran.

Toimittajan sana

Tällä kaudella Bojan on saanut Valioliigassa Stoken pelaajista 10:nneksi eniten peliaikaa. Siitä huolimatta puhutaan joukkueen ykkösvaihtoehdosta kymppipaikalle. Se kertoo tietyllä tapaa siitä, millainen ongelma Stokella on. Bojan on hyvä pelaaja, muttei erinomainen. Bojanin pelastaa tällä hetkellä se, ettei Stokella ole parempaa vaihtoehtoa murtautumisvaiheen pelintekijäksi.

Tehotilastotkin kertovat omaa kieltään. Bojan on tehnyt (edelleen vain Valioliiga-pelit huomioiden) Stoke-pelaajista toiseksi eniten maaleja tällä kaudella. Maalisyöttöjä entinen suurlupaus on kuitenkin kerännyt vain yhden. 1,1 luotua maalipaikkaa ottelua kohden on yksinkertaisesti kymppipaikan pelaajalle liian vähän.