Manchester Unitedin Eurooppa-liiga -taival alkoi torstaina, kun joukkue asteli Midtyjyllandin vieraaksi. Ottelu alkoi murheellisissa merkeissä vierasjoukkueen kannalta, sillä David De Gea loukkaantui alkulämmittelyn aikana.

Kotijoukkue oli lähellä siirtyä johtoon, kun ottelu oli pelattu vajaa 15 minuuttia. Kian Hansen pääsi puskemaan maaliviivan läheisyydestä, mutta United-vahti Sergio Romero venyi käsittämättömään torjuntaan. Toistamiseen maali oli lähellä 37. minuutilla, kun Vaclav Kadlec pääsi yrittämään maalintekoa. Romero oli kuitenkin tälläkin kertaa vahvempi.

37. minuutilla maaliverkot heiluivat ensimmäisen kerran Memphis Depayn toimesta. Hollantilainen sai pallon boksin sisällä, ja pienestä horjahtamisesta huolimatta onnistui viemään vierailijat johtoon.

United ei kuitenkaan päässyt puoliajalle johtoasemassa. Pione Sisto pääsi nousemaan vapaasti rangaistusalueelle, ja laukoi pallon oikeaan alakulmaan ohi Romeron.

Toisen puoliajan alussa manchesterilaiset olivat kahdesti lähellä johto-osumaa. Ensin Daley Blindin yritys meni hieman maalista ohi, ja hetkeä myöhemmin Jesse Lingardin laukaus päätyi ylärimaan.

77. minuutilla MCH Arena repesi liitoksistaan. Vaihtomies Paul Onuachu harhautteli itsensä vetopaikkaan, ja onnistui viimeistelemään tanskalaiset johtoasemaan.
vii
Ottelun lopputulokseksi jäi 2-1, eli United on pakko voittaa seuraava kohtaaminen Old Traffordilla viikon kuluttua.