Sunderlandia tätä nykyä edustava Dame N’Doye teki viime kaudella visii maalia Hullin paidassa, muttei onnistunut niillä auttamaan joukkuetta Valioliiga-paikan säilyttämisessä. Nyt hän on taas tilanteessa, jossa putoaminen Mestarussarjaan uhkaa.

Trabzonsporista tammikuun siirtoikkunassa Sam Allardycen miehistöön siirtynyt senegalilainen uskoo kuitenkin vakaasti, ettei joudu toista kertaa peräkkäin maistamaan putoamisen karvasta kalkkia.

– Uskon Sunderlandin säilyvän sarjassa, jo pelkästään sen perusteella mitä näen ja kuulen pukuhuoneessa. Jätkät ovat hyvin keskittyneitä ja päättäväisiä pitämään sarjapaikan. Se on erittäin tärkeää.

Hyökkääjä myöntää tosin ajatelleensa samoin viime kaudella.

– Joukkuehenki oli vahva myös Hullissa. Kukaan ei usko putoavansa, mutta kolmen joukkueen kohdalla se on väistämöntä joka kaudella.

– En halua olla putoamassa kahdella perättäisellä kaudella. En tietenkään halunnut sarjatason vaihtoa viimeksikään, mutta nyt se on unohdettava, ja keskityttävä taistelemaan Sunderland kuiville.

Sunderlandin sarjasijoitus ennen seuraavaa kierrosta on 19., ja se kohtaa Allardycen edellisen seuran West Hamin lauantaina. Joukkue on hävinnyt viimeisistä neljästä ottelustaan vain yhden, ja yksikin piste saattaisi nostaa sen tässä vaiheessa putoamisviivan yläpuolelle.

Lähde: Sky Sports