Liverpoolin taival Eurooppa-liigassa jatkuu. Toinen osaottelu Anfieldilla Augsburgia vastaan oli lähtökohtaisesti täysin auki ensimmäisen osan päätyttyä maalittomiin lukemiin. Liverpoolin jatkopaikan niukalla 1-0-erolla ratkaisi Augsburgin holtiton käsivirhe, jonka jälkeen James Milner rankaisi rangaistuspotkusta.

Liverpool otti pelin heti alkutahdeilla haltuunsa. Neljännellä minuutilla Augsburgin Dominik Kohr koski palloon kädellä ja isännille tuomittiin rangaistuspotku. James Milner sijoitti pallon oikeaan alanurkkaan ja Reds siirtyi 1-0-johtoon.

1-0-maalia seurasi rauhallisempi vaihde. 31. minuutilla isännät rynnistivät jälleen. Philippe Coutinho leikkasi sisään ja tähtäsi matalan laukauksena kohti vasenta nurkkaa. Augsburg-vahti Marwin Hitz onnistui kuitenkin venymään vedon eteen, joten tilanne säilyi samana.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Hitz joutui uudelleen torjuntatöihin. Coutinhon syöttö löysi Daniel Sturridgen, jonka laukauksen sveitsiläinen pysäytti etutolpalta.

Liverpoolin johtoasema piti lopulta päätösvihellykseen saakka, eikä Augsburgille juuri tilanteita tasoittaa siunaantunut. Reds siis jatkoon yhteismaalein 1-0.

Liverpool-Augsburg 1-0 (1-0)

1-0 James Milner Rp (5.)