Bournemouth-Southampton -ottelun neljäntenä erotuomarina toiminut Kevin Friend kaatui kesken ottelun päin kotijoukkueen vaihtopelaajien katosta, ja menetti hetkeksi tajuntansa. Hänet passitettiin sairaalatutkimuksiin.

Kaatuminen tapahtui ottelun ensimmäisen jakson viimeisillä sekunneilla, ja päätuomari Mike Dean puhalsi sen vuoksi pelin tauolle hieman etuajassa. Toisen puoliajan alku viivästyi viitisen minuuttia, kun ottelussa katsojana ollut alasarjatuomari Dean Treleaven valmistautui paikkaamaan Friendiä tämän toimessa.

Itse ottelussa Bournemouth onnistui voittamaan Southamptonin liigassa ensimmäistä kertaa vuoden 1958 jälkeen. 2-0 -lopputulokseen päättyneen pelin maalintekijät olivat Steve Cook ja Benik Afobe.

Lähde: The Guardian